Ми хочемо придбати новий холодильник в квартиру, підкажіть, на які з моделі і виробників нам можна звернути увагу? Можете порекомендувати перевірені моделі, якими користуєтеся? У нас ось Атлант був.
Холодильник у Львові де замовити можна?
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22022-10-07 13:02:36
Перше, на що я звертав увагу, так це на розмір, мені потрібен був великий місткий холодильник, з великою морозильною камерою. У мене і зараз Атлант, це дуже надійні холодильники.
Поделиться32022-10-07 13:03:05
Мені сподобалися холодильники Лджі, такого І взяв. Вибрав від відомого виробника так як довіряю йому, також є гарантія на рік. Користуємося ним вже рік, за час експлуатації помітили тільки плюси.
Поделиться42022-10-07 13:04:42
Мені сподобалися холодильники Лджі, такого І взяв. Вибрав від відомого виробника так як довіряю йому, також є гарантія на рік. Користуємося ним вже рік, за час експлуатації помітили тільки плюси.
Зараз час такий, що вибрати є з чого, заходьте на сайт магазину Алло і вибирайте за необхідними критеріями холодильник. Від себе раджу звернути увагу на холодильники у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/holodilniki/ з цього магазину, у мене Атлант, вони прості, не дорогі і довговічні, відгуки прочитайте, вони всі позитивні. Користуюся таким більше двох років, дуже задоволений покупкою. Ну а ви вже відштовхуйтеся від виробників, які вам найбільше вселяють довіри.
Поделиться52023-05-24 15:29:58
Зараз не проблема закрити питання із купівлею холодильника
Поделиться62023-05-25 12:28:38
Зараз не проблема закрити питання із купівлею холодильника
Напевно ви праві. Я взагалі буду вбудований холодильник в інтернеті шукати. Сподіваюсь на більш адекватнішу ціну
Поделиться72023-11-26 16:25:53
Хорошая техника очень дорого сейчас стоит
Поделиться82023-11-26 16:27:59
Всем здравствуйте, конечно же, без хорошего холодильника в доме просто нечего делать. Так что в этом отношении лучше всего выбрать для себя оборудование, которое никогда не подведет.
В контексте нашей темы также хотела бы посоветовать https://bt.rozetka.com.ua/ua/freezers/c … 63=223313/ вот такие морозильные камеры сейчас можно приобрести.
Считаю, что они действительно шикарно, и могу открыть для Вас отличные возможности. Может быть, такое оборудование тоже сможет помочь в обычных бытовых вещах.
По крайней мере, запасы делать на зиму очень удобно. А время сейчас тяжелое.